Rivning i Mölndal

Ja förra månaden så investerade jag äntligen i min första mark. Köpte en vacker yta/tomt intill havet där det bara stod ett skjul. Planen med detta är helt enkelt att bygga ett nytt sommarhus som kommer enbart bli vårat, något jag drömt om sen jag var liten. Men först var jag givetvis tvungen att riva det gamla skjulet, så jag kontakta just det företaget som erbjuder tjänster inom rivning i Mölndal. Dem heter Iregal Bygg och dem utförde detta arbetet utan några som helst problem vilket självklart var fantastiskt skönt. Det rev skjulet och därefter plockade i ordning för att därefter rensa bort att skräp som lämnats på marken.

Därefter nu då så kan jag äntligen påbörja mitt massiva projekt som förmodligen kommer ta en väldigt lång tid att genomföra, men det är verkligen inga som helst problem då jag tycker att detta projektet verkligen ska bli så fantastiskt roligt. Stort tack till Iregal Bygg för deras enastående hjälp och engagemang i detta projektet.