Permanent Make Up

KOSMETISK MICROPIGMENTERING

Permanent make-up är lösningen för dig som inte riktigt får tiden att räcka till eller fått synen försämrad. Nu finns även den nya stråtekniken 3D för bryn tillgänglig hos oss. Nya möjligheter för alla bryn. Bildgalleri är på gång. Några bilder finns att se på Facebook, se foton. Den kosmetiska pigmenteringen framhäver och förbättrar dina konturer och ger dig ett föryngrat utseende. Ditt ansiktes personliga skönhet framhävs på ett naturligt sätt och du får vakna lika snygg, dag efter dag, år efter år.

Kosmetisk micropigmentering 

För många som är allergiska mot kosmetika är permanent make-up det bästa sättet att undvika rinnande mascara eller utslag.
 

En permanent make-up betyder inte att du behöver se ”målad” ut. Resultatet brukar bli bäst med färgnyanser som ligger nära dina naturliga. Förstärkt franslinje och ögonlinje, lite tätare bryn med förstärkt färg och lite tydligare läppkontur. Ingenting dramatiskt. Bara vackert.
 

Permanent make-up görs med Premier Pigments vars färg är växtbaserad. Den innehåller inte järnoxid och är färgbeständig. Medför ingen fara vid MR-kameraundersökning. Den håller i ungefär 5-8 år beroende på hudtyp, färg och område. Färgen bleknar och ändras lite efterhand, då fyller man i sin "make-up" men till en timbaserad taxa. Med Premier Pigments kan man även korrigera defekta tatueringar med hjälp av Tatoo Remover.
 

Vid ögonbryns pigmentering så bedövas området med ytbedövande Emla kräm i ca 20-25 min. Under pigmenteringens gång appliceras en djupgående flytande bedövning innehållande Lidokain. Vid eyeliner och läppkontur används en snabbverkande flytande bedövningsvätska, Painaway Solution. Innan pigmenteringen träffas vi för en konsultation och går igenom hälsa, färg och form, ev färgning av fransar och bryn beroende på utgångsläget.

KONSULTATION

Hälsodeklaration, avtals-och behandlingsgenomgång, färg, form och allergitest. ca 45 min
Pris: 675:- ( 250:- avdrages vid behandling)

ÖGONBRYN  

Fyllda/skuggteknik Pris: 5295:-
3D Stråteknik hela bryn Pris: 5195:-
3D Stråteknik delvis i bryn Pris: 3995:-
3D Stråteknik enstaka, timtaxa (inget avdrag) Pris: 1995:-

EYELINER 

Eyeliner- uppe Pris: 3995:-
Eyeliner-nere Pris: 3195:-
Eyeliner uppe &nere Pris: 6895:-

IFYLLNAD 

Blekt pigmentering. timtaxa (inget avdrag.) Pris: 1995:-/tim
Ifyllnad - blekt åldrad pigmentering. timtaxa (inget avdrag.) Pris: ca 2600:-/tim.

Efter påseende och bedömning men högst till 50% av ordinarie pris.

Tattoo Remover, timtaxa (inget avdrag.) Pris:1495:-/tim