Städ i Helsingborg

Jag har själv aldrig riktigt vågat mig på att anlita ett företag som erbjuder tjänster inom städ i Helsingborg. Att ha en städfirma hos mig med främlingar man inte känner har ofta varit något som bekymrat mig enormt mycket. Men då jag är en ensamstående mamma och verkligen har svårt att finna tiden till städa på egen hand kände jag att jag verkligen fick trotsa min ”rädsla” och anlita ett städföretag som förhoppningsvis kunde hjälpa att göra mitt vardagsliv lite enklare. Därför valde jag att kontakta Bpib AB som såg ut att ha fantastiskt bra recensioner, och det är inte direkt konstigt att förstå sig på varför. Jag anlitade dem där vi gick igenom projekten och vad jag exakt önskade dem kunde få utfört och fokusera på mest, detta blev verkligen en bra dialog där dem även kom fram med sina egna synpunkter och idéer. På så sätt påbörjade dem sitt arbete hos mig och nu tre månader senare kände jag att det var på god tid att jag satte mig ned för att skriva denna rekommendationstexten. Är verkligen otroligt glad och imponerad över hur väl dem har utfört sitt arbete här hos mig och det känns skönt att man anlitade ett företag som kunde utföra ett så bra jobb för ett så enormt förmånligt pris.